Masterclass om flow med Fred Ryckman

Masterclass med tidligere vicedirektør for Cincinnati Childrens Hospital og professor i kirurgi, Frederick Ryckman.

De fem akuthospitaler i Region Midtjylland arbejder sammen om sikrere og mere sammenhængende operationsforløb. Øget patientsikkerhed, øget medarbejdertrivsel, mindre ventetid, bedre ressourceanvendelse og bedre intern kommunikation. Det er de overordnede formål for et nyt regionalt læringsfællesskab med navnet “Sikkert OP Flow”. I forbindelse med projektet gæster en af verdens førende eksperter i operations flow Region Midtjylland i juni måned.

Den amerikanske børnetransplantationskirurg professor Fred Ryckman har som tidligere vicedirektør stået i spidsen for projekter, som har reduceret ventetiden for akutte operationer med 35% og samtidig øget produktionen med 7% ved at anvende metoder, der kan forbedre flow på Cincinnati Childrens Hospital i Ohio. Her indgår patientsikkerhed i al planlægning. Man forudser – hellere end reagerer på – fejl og unødvendige patientskader.

Arrangementet henvender sig til medarbejdere og ledere inden for de skærende specialer og Operation og Intensiv på hospitalerne.

Torsdag den 13. juni kl. 15.15-17.00

Aarhus Universitetshospital
Palle Juul-Jensens Boulevard 99
Indgang G, Auditorium A, G206-145
8200 Aarhus N

Pris: Kr. 525,-

Tilmelding

Frederick Ryckman har stået for projekter, hvor man har opnået 35 % reduktion i ventetiden for akutte operationer og 7 % øget produktion ved hjælp af redskaber, der forbedrer flow.

Se en video med Frederick Ryckman på Institute for Healthcare Optimizations hjemmeside.

Aarhus Universitetshospital, Auditorium A, G206-145

Palle Juul-Jensens Boulevard 99 Indgang G,

8200

Aarhus N

Rute vejledning