Simon Peitersen rejser til WHO for at bidrage med danskle patientsikkerhedserfaringer

Dansk patientsikkerheds-viden skal inspirere WHO

Leder af staben i PS!, Simon Feldbæk Peitersen, har fået orlov for at tage til Verdenssundhedsorganisationen WHO i Geneve, hvor han skal arbejde med patientsikkerhed og kvalitet globalt. Han er ansat som konsulent i WHO’s Patient Safety and Risk Management Unit fra 1. september 2018 til 28. februar 2019.

”Jeg er glad for, at jeg har fået denne mulighed for blandt andet at bruge min erfaring fra Dansk Selskab for Patientsikkerhed i en international sammenhæng, og at jeg samtidig kan få en dybere indsigt i, hvad der sker internationalt på patientsikkerhedsområdet. Viden og erfaringer, jeg glæder mig til at dele med mine kolleger både mens, jeg arbejder for WHO, og når jeg kommer tilbage. Lige siden Dansk Selskab for Patientsikkerhed blev etableret i starten af nullerne, har der været en stærk international dimension, bl.a. via vores partnerskab med Institute for Healthcare Improvement, IHI. Jeg ser arbejdet for WHO som en del af PS!’ mission med at facilitere udveksling af viden og erfaringer på tværs af grænser”, siger Simon Feldbæk Peitersen.

 

 

23. august 2018

Nyheder