Dansk Selskab for Patientsikkerhed har været med til at producere e-læringsprogrammet

Danske Regioner: E-læringskursus styrker kvaliteten

Indsatsen for at forbedre kvaliteten i sundhedsvæsenet bliver styrket med et nyt e-læringsprogram, hvor sundhedsvæsenets ansatte kan lære om forbedringsarbejde. Det skriver Danske Regioners nyhedsbrev. E-læringsprogrammet er udviklet af Region Hovedstadens E-læringsenhed i samarbejde med de øvrige regioner og Dansk Selskab for Patientsikkerhed. Programmet stilles til rådighed for alle ansatte i regionerne.

Nyheden fra Danske Regioner

– Regionerne styrker indsatsen for at skabe forbedringer for patienten og sætter sundhedspersonalet helt i front i forhold til arbejdet med at forbedre forholdene på afdelingerne. I tråd med de fælles nationale mål for kvalitet i sundhedsvæsenet, implementerer alle fem regioner nu et e-læringskursus i metoder til at forbedre kvaliteten, skriver Danske Regioner i nyhedsbrevet.

– Kurset skal opbygge kompetencer, og på den måde bliver personalet på landets sygehuse kvalificerede til at skabe forbedringer til gavn for patienterne. Kurset er en del af vores arbejde på hele tiden at løfte kvaliteten, siger Ulla Astman, der er formand for Danske Regioners sundhedsudvalg og formand for Dansk Selskab for Patientsikkerhed.

Introduktionsvideo om e-læringsprogrammet

23. marts 2017

Nyheder