Eksklusive tilbud til danske deltagere ved International Forum i juni

Når den europæiske udgave af International Forum on Quality and Safety in Healthcare løber over skærmen den 9.-11. juni, holder PS! nogle særlige aktiviteter kun for de danske deltagere.

Af Maria Lillesø Jepsen, kommunikationskonsulent

Den 9.-11. juni afholdes International Forum on Quality and Safety in Healthcare, der er den største internationale konferencen inden for patientsikkerhed. Selvom konferencen ikke kan afholdes fysisk, vil PS! alligevel være vært for aktiviteter, hvor danske deltagere kan mødes.

– International Forum er et af de steder, hvor vi får udvekslet tanker om vores arbejde for patientsikkerhed og de initiativer, vi hører om på konferencen. PS! vil gerne understøtte den erfaringsudveksling med hinanden, også i det virtuelle univers, siger PS!-direktør Inge Kristensen.

PS! giver derfor mulighed for at deltage i en danske huddle og den danske udgave af Ask the faculty. Og du kan få adgang til hele konferencen med 30 % rabat – men kun indtil den 28. maj.

International Forum: Få rabat på hele tre virtuelle konferencer

Dansk huddle
Alle danskere, der deltager i den virtuelle udgave af International Forum i juni, inviteres til en dansk huddle, som er et virtuelt forum, hvor konferencens danske deltagere mødes og taler om, hvad de har lært, og hvad de ser mest frem til. Huddlen foregår på Microsoft Teams fredag den 11. juni kl. 10.30-11.00, lige efter dagens første keynote med Hugh McCaughey og Vlad Voiculescu.

PS! afholdte huddles under den virtuelle udgave af International Forum i november, og det var et hit.

– Det var godt med de danske huddles, da de gav mulighed for at vende indtryk, reflektere og stille spørgsmål til ens danske kollegaer, så det var dejligt, at PS! havde taget initiativ til dette, sagde Perle Darsø, der er overlæge i Center for Sundhed i Region Hovedstaden, i forbindelse med konferencen i november, hvor hun deltog i flere huddles.

En anden deltager, der deltog i flere huddles var René Buch Nielsen, der er specialkonsulent hos DEFACTUM i Region Midtjylland.

– Det var en mindre gruppe, og det gav rigtig god mening at udveksle danske perspektiver på indholdet fra konferencen. Det kan jeg kun støtte op om. Det var en rigtig fed ide. Huddlerne var nødvendige, sagde han i forbindelse med konferencen i november.

Målet er at skabe et rum til refleksion og at dele de gode idéer – eller vanskelige udfordringer – med andre danske deltagere.

Du kan også joine BMJ’s internationale post-keynote diskussioner alle tre dage fra 16.40-17.00, hvor der er mulighed for at dele dine tanker om de stillede spørgsmål i dagens keynote, og hvordan du tilfører læringen til din egen organisation. Keynote-taleren deltager også for at svare på flere spørgsmål.

Ask the faculty – en helt særlig dialog
PS! har helt eksklusivt fået lov til at holde en paneldiskussion med en af konferencens keynotetalere. Og nu kan vi endelig afsløre, hvem det er!

Vi er glade for at kunne præsentere panelets helt specielle gæst, en forandringsleder, Helen Bevan. Helen Bevan er Chief Transformation Officer hos NHS Horizons og er anerkendt globalt for sin ekspertise og energi inden for store ændringer i sundhed og pleje.

Det bliver et møde, hvor de danske deltagere får mulighed for at stille spørgsmål til og høre fra en af frontløberne inden for det britiske sundhedsvæsen.

Vi forventer, at det bliver en livlig og åben diskussion, så kom og vær med på konferencens første dag onsdag den 9. juni kl. 10.30-11.00 på Microsoft Teams – det er lige efter den første keynote med Göran Henriks og Helen Bevan.

Få mest ud af din virtuelle konference
En virtuel konference er selvfølgelig ikke det samme som en fysisk. Til gengæld er det så meget andet.

Du kan lære gennem live foredrag og workshops, se on-demand indhold, få råd om dine projekter, gennemse hundredvis af andre projekter, der vises som ePosters og skabe forbindelser med kolleger eller organisationer med fælles interesser eller indsigtsfulde løsninger.

Vi har samlet nogle idéer til, hvordan du kan få mest muligt ud af International Forum. Du er velkommen til at føje dine egne punkter til listen.

  • Sæt jer sammen eller aftal møder med dine kollegaer, hvor I kan drøfte sessioner og keynotes.
  • Udvælg inspirerende on-demand indhold, som I fx kan se på et teammøde eller lign.
  • Tjek talerlisten ud. Er der nogen, du kunne tænke dig at mødes med? Så skriv evt. til dem og lav en aftale – i stedet for at håbe på at møde dem i frokostpausen, kan du tage direkte kontakt og møde dem i chatten.
  • Hav styr på teknikken. Sørg for at have webcam, ordentlig baggrund og god lyd (høretelefoner), så du er klar til både virtuelle møder samt kaffe- og frokostaftaler.

Se programmet for konferencen den 9.-11. juni

Særlig rabat indtil den 28. maj
Du kan få 30 % rabat på konferencegebyret, hvis du er tilmeldt eller tilmelder dig PS! nyhedsbrev. Rabatkoden gælder til og med den 28. maj 2021.

OBS: PS! har haft problemer med at udsende nyhedsbrevet fra uge 18, da flere maildomæner har afvist det som spam. Vi er på sagen. I linket nedenfor kan du se nyhedsbrevet fra uge 18 med rabatkoden til International Forum i.

Link til nyhedsbrevet fra uge 18 med rabatkode

Fungerer koden ikke, bedes henvendelsen rettes til BMJ’s kundeservice på denne mail: events@bmj.com.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Rigtig god fornøjelse – vi fra Dansk Selskab for Patientsikkerhed håber at møde dig i det virtuelle univers i juni.

Tilmeld dig den europæiske udgave af International Forum her

4. maj 2021

Nyheder