50 år: Direktør Inge Kristensen kan fejre rund fødselsdag lørdag den 25. marts.

Inge Kristensen fylder 50 år

Politiken bringer fredag en omtale i anledning af, at Inge Kristensen, direktør i Dansk Selskab for Patientsikkerhed, fylder 50 år den 25. marts. Avisen skriver følgende:  

“Inge Kristensen brænder for at forbedre sundhedsvæsenet.

Denne tilgang har præget hendes arbejdsliv gennem en lang årrække. Hun er direktør for Dansk Selskab for Patientsikkerhed – en organisation, som har opbakning fra alle sundhedsvæsenets aktører til at arbejde for et sikkert og trygt sundhedsvæsen.

Hun har erfaring fra arbejdet med kvalitet og patientsikkerhed fra både hospitaler og det kommunale sundhedsvæsen og har bl.a. været udviklings-og kvalitetschef i Region Hovedstaden og social-og sundhedschef i Ballerup Kommune.

Inge Kristensen deltager gerne i debat og dagsordenskabende aktiviteter, senest som medredaktør af en hvidbog om multisygdom og som deltager i forum for lighed i sundhed.

Hun har medvirket til at etablere så forskellige tiltag som specialiseret sygepleje på tværs af kommuner, infektionsbekæmpelse på hospitaler og udbredelse af en ordning med socialsygeplejersker for udsatte borgere.

Et af Inge Kristensens særlige fokus-og ekspertiseområder har de seneste år været samarbejde på tværs af kommuner og hospitaler, hvor der er risiko for, at fejl i kommunikation og manglende forståelse mellem sektorerne betyder dårlig behandling for borgere og patienter.

Inge Kristensen har en uddannelsesbaggrund som cand. scient. pol. og MPA.”

 

 

24. marts 2017

Nyheder