Bliv inspireret af dine fagfæller, få adgang til nyeste metoder og erfaringer fra internationale eksperter, og tag hjem med et boost af motivation for at skabe et sikkert og sammenhængende sundhedsvæsen.

Vi mødes i København den 19.-20. april – skal du med?

Tag med på 10 års forbedringsrejse i sundhedsvæsenet

Da Dansk Selskab for Patientsikkerhed i 2007 – sammen med Danske Regioner og TrygFonden – lancerede kampagnen Operation Life på sygehuse i hele Danmark,  lød startskuddet til 10 års forbedringsarbejde med fokus på PDSA’er, tidstro data og kliniknær ledelse.

Siden har forbedringsmetoderne bredt sig til andre dele af sundhedsvæsenet som eksempelvis kommunerne og psykiatrien. Men hvad er status på arbejdet med kvalitet og patientsikkerhed i Danmark og resten af verden?

For at besvare det spørgsmål har vi inviteret danske og internationale eksperter til Patientsikkerhedskonferencen 2017. Førstedagen består af plenum- og parallelsessioner, mens den anden dag indeholder forskellige heldagsworkshops.

 

Hent inspiration til fremtidens forbedringsarbejde

I april 2016 lancerede sundhedsministeriet, Danske Regioner og KL et nyt kvalitetsprogram for sundhedsvæsenet. Tankerne bag afspejler de forbedringsmetoder, som Dansk Selskab for Patientsikkerhed har anvendt gennem de sidste 10 år i samarbejde med centrale aktører i sundhedsvæsenet.

Patientsikkerhedskonferencen 2017 – som er det centrale mødested for personale, ledere og kvalitetsmedarbejdere med interesse i forbedringsarbejde – ruster dig til det fremtidige arbejde med kvalitet og patientsikkerhed.

Vi dykker ned i værktøjskassen med forbedringsmetoderne og giver dig ny viden og konkrete værktøjer, der gør dig i stand til at skabe forbedringer for patienterne.

Netværk på Twitter på #patient17

Det er ikke kun på selve Patientsikkerhedskonferencen, der er gang i debatten.

Under konferencen er der en livlig samtale om kvalitet og patientsikkerhed på Twitter på #patient17. Her kan du blandt andet hente viden, dele ideer og udvide dit netværk.

Du kan på #patient16 få et indtryk af sidste års konference.

Vi har lavet en video, som viser, hvordan du bruger Twitter.