PS! inviterer danskere til særarrangementer i Orlando

PS! inviterer danskere til særarrangementer i Orlando

Mange danskere er 10.-13. december samlet i Orlando, USA, for at deltage i IHI National Forum on Quality Improvement in Health Care 2017. Dansk Selskab for Patientsikkerhed (PS!) vil gerne benytte lejligheden og invitere alle danske konferencedeltagere til to arrangementer med internationale oplægsholdere.

Mandag d. 11. december kl. 17.45 – 18.45: Mød Randy Van Straten fra Bellin Health

Samarbejdet med civilsamfundet bliver i stigende grad vigtige for kommunerne og regionernes opgaveløsning. I denne forbindelse har vi inviteret Bellin Healths Vice President for Business Health, Randy Van Straten for at høre om deres erfaringer.

Bellin Health samarbejder med byen Green Bays virksomheder om at forbedre sundheden hos arbejdsstyrken. Samarbejdet begyndte i starten af det nye årtusinde og har siden betydet, at de sundhedsrelaterede udgifter til arbejdsstyrken i byen er faldet med 23 millioner dollars. Samarbejdet omfatter bl.a. at Bellin Health tilbyder en lang række forskellige on-site sundhedsydelser til mere end 125 virksomheder https://www.bellin.org/

Du kan tilmelde dig her: http://www.conferencemanager.dk/Randy

Tirsdag d. 12. december kl. 16.30 – 17.30 mød Stephen Swensen fra Mayo Clinic

Besparelser og pressede arbejdsforhold for sundhedsvæsenet gør det relevant at drøfte arbejdsmiljø, arbejdsglæde og dets konsekvens for patientsikkerheden. I denne forbindelse har vi inviteret Stephen Swensen, der er Director for Leadership and Quality Development på The Mayo Clinic og er medforfatter på IHI’s white paper om Joy in Work.

Stephen Swensen vil dele sine erfaringer fra Mayo Clinic, hvor ledere  arbejder systematisk med at forbedre arbejdsglæde for dermed reducere stress hos sundhedsprofessionelle og forbedre patientsikkerhed og kvalitet. Stephen Swensen er taler ved en række sessioner og workshops på konferencen. Ved dette arrangement er der mulighed for en tæt dialog og drøftelse som relaterer sig til danske forhold.

Du kan tilmelde dig her: http://www.conferencemanager.dk/Steve

Tirsdag d. 12. december kl. 17.30 reception

Efter Stephen Swensens oplæg om Joy in Work inviterer PS! til reception, hvor vi vil servere lidt at drikke og spise. Reception vil foregå fra 17.30-18.30.

Også i år kan du møde selskabets medarbejdere ved præsentationer på konferencen

Søndag d. 10. december præsenterer kommunikationschef Frits Bredal de danske erfaringer fra Hvad er vigtigt for dig-dagen i international learning lab SL17: What Matters to You? Are You Part of the Movement? som indledes af tidligere leder af IHI Maureen Bisognano.

Mandag d. 11. præsenterer projektleder Rikke Hollesen resultater fra projekt Sikre Fødsler på Scientific Symposium http://www.ihi.org/education/Conferences/Forum2017/Pages/Scientific-Symposium.aspx

Vi håber, at du har mulighed for at deltage i et eller flere af selskabets arrangementer, og glæder os til at se dig i Orlando!

PS! har siden 2009 været strategisk samarbejdspartner med Institute for Healthcare Improvement (IHI). Partnerskabet giver adgang til et stort internationalt netværk og adgang til at afholde arrangementer med nogle af verdens mest ambitiøse organisationer og frontløbere inden for kvalitet og patientsikkerhed, heri blandt Bellin Health og Mayo Clinic.

16. november 2017

Nyheder