Forbedringsagentuddannelsen

Dansk Selskab for Patientsikkerhed udbyder en uddannelse til forbedringsagent med inspiration fra Institute for Healthcare Improvements Improvement Advisor Professional Development program.

Formålet er at uddanne forbedringsagenter i Danmark, som kan iværksætte og lede ambitiøst forbedringsarbejde, der kan føre til markante forbedringer i sundhedsvæsenet.

Uddannelsen strækker sig over 10 måneder.

Læs mere HER

fa

Vil du være forbedringsagent?

Dansk Selskab for Patientsikkerhed uddanner forbedringsagenter i Danmark, som kan iværksætte og lede ambitiøst forbedringsarbejde, der kan føre til markante forbedringer i sundhedsvæsenet.

Forbedringsagentuddannelsen er inspireret af Institute for Healthcare Improvements ”Improvement Advisor Professional Development program”.

Baggrund
Der er et stigende behov i sundhedsvæsenet for at gennemføre vedvarende forbedringer i tilstrækkeligt højt tempo.

I dag drives flere nationale projekter i Norden, der har til formål at forbedre patientsikkerhed og kvalitet. Fælles for projekterne er, at målene er ambitiøse og at Forbedringsmodellen (Model for Improvement) anvendes som metode til implementering.

Interview med forbedringsagent: Antagelser skaber ikke forbedring

Målgruppe
Målgruppen for uddannelsen er dedikerede klinikere, kvalitets- og patientsikkerhedsfolk, som i dag arbejder med og leder forbedringsarbejde i klinisk praksis og som ønsker at øge deres viden og kompetencer i at gennemføre og facilitere forbedringsarbejde. Forbedringsarbejdet foregår i tæt samarbejde med et lokalt og gerne multidisciplinært team i klinisk praksis.

Kommende hold

  • Nordisk hold 11 start foråret 2017

Vil du vide mere?