Særlig rabat for danske deltagere til International Forum i København

Dansk Selskab for Patientsikkerhed er strategisk partner for International Forum Copenhagen 2023, og vi har derfor mulighed for at tilbyde alle danskere en særlig rabat på 25-30 % af konferenceprisen.

For at opnå rabatten skal du gøre følgende inden 7. december:

Følg linket, udfyld formularen og få direkte besked, når du kan tilmelde dig International Forum Copenhagen 2023 med rabat

Jo flere danskere der i perioden 1. november til 7. december tilkendegiver deres interesse for at deltage i konferencen i maj, jo større rabat kan vi sammen opnå, så spred gerne ordet til dine kollegaer.

Rabatten udregnes efter, hvor mange danskere der tilkendegiver deres interesse i at deltage i konferencen, og når rabatten er udregnet i starten af december, offentliggøres rabatkoden, som skal bruges ved tilmelding til konferencen inden den 8. marts 2023.

Mere om International Forum Copenhagen 2023


Fagligt Nyt om patientsikkerhed er et nyhedsbrev, der udgives af Dansk Selskab for Patientsikkerhed, PS!, og udkommer ca. 6 gange årligt. Det formidler nyt om de seneste nationale og internationale forskningsresultater, begivenheder, trends og meninger inden for patientsikkerhed. Mere Fagligt Nyt

9. november 2022

Fagligt NytNyheder