Sønderborg modtager Den Gyldne Skalpel

I sikre hænder inspirerer til ny pris

Nyhedsbrevet Kommunal Sundhed lancerer prisen ’Den Gyldne Tråd’, der belønner de bedste nye initiativer i det nære sundhedsvæsen.

I 2015 modtog Sønderborg Kommune som de første i den kommunale sundhedssektor en særpris af Dagens Medicins kvalitetspris ’Den Gyldne Skalpel’. Det skete for kommunens arbejde med at forbedre patientsikkerheden i ældreplejen.

‘Dagens Medicin uddeler Den Gyldne Skalpel til Sønderborg’

På den baggrund lancerer nyhedsbrevet Kommunal Sundhed en pendant til søstermediet Dagens Medicins pris, som har fået navnet ’Den Gyldne Tråd’.

– Der viste sig et tydeligt behov for at anerkende godt arbejde  i det nære sundhedsvæsen, siger Nicolai Döllner, chefredaktør for Dagens Medicin og Kommunal Sundhed:

– Med Kommunal Sundheds initiativpris ’Den Gyldne Tråd’ vil vi derfor kaste et velfortjent lys over de bedste initiativer i det nære sundhedsvæsen, der for alvor gør en forskel for det tværsektorielle samarbejde og demonstrerer nytænkning og engagement, og viser en vej til højere kvalitet i sammenhæng, samarbejde, pleje og behandling af dem, det handler om: De tusindvis af mennesker, der hver dag er berøring med en af sundhedsvæsenets aktører.

Indstillingen skal ske senest fredag d. 19. august 2016 kl. 12.00.

Sådan indstiller du til ‘Den Gyldne Tråd’

15. juni 2016

I sikre hænderNyheder