International forum logo

International Forum 2022 i Göteborg: Danske aktiviteter og gode rabatter

Du kan stadig nå at sikre dig en billet til International Forum on Quality and Safety in Healthcare Göteborg 2022 i juni. PS! arrangerer danske aktiviteter på konferencen – læs hvilke, og find rabatkoden til alle danskere på 20 %.

Af Maria Lillesø Jepsen, kommunikationskonsulent

Verdens største konference om patientsikkerhed, kvalitet og forbedringsarbejde bliver afholdt i Göteborg den 20.-22. juni 2022. Temaet for konferencen er ”Creating tomorrow today: How does quality improvement shape the “new normal?””. Programmet kan du se lige her.

Udover det officielle program for konferencen fra IHI og BMJ, får du også mulighed for at tage del i danske aktiviteter i Göteborg, som Dansk Selskab for Patientsikkerhed arrangerer.

Hjemmesiden for International Forum on Quality and Safety in Healthcare Göteborg 2022

Alle danske deltagere får muligheden for at deltage i huddles og en middag, hvor konferencens danske deltagere mødes og taler om, hvad de har lært, og hvad de ser mest frem til. Målet er at skabe et rum til refleksion og at dele de gode idéer – eller vanskelige udfordringer.

Dansk middag
Dansk Selskab for Patientsikkerhed afholder mandag den 20. juni kl. 18 en middag for de danskere, der deltager i konferencen. Der vil her være rig mulighed for at møde andre aktører i det danske sundhedsvæsen.

Mere information og tilmelding til middagen


Danske huddles
Alle danskere, der deltager i International Forum, inviteres til en dansk huddle, hvor konferencens danske deltagere mødes og taler om, hvad de har lært, og hvad de ser mest frem til. Information om lokationen for de to danske huddles følger, men skriv allerede nu disse datoer i kalenderen:

  • Tirsdag den 21. juni kl. 10.25-10.55
  • Onsdag den 22. juni kl. 10.25-10.55

Hvad tidligere deltagere fik ud af danske huddles

Gode eksempler fra Danmark bliver delt på konferencen
Vicedirektør Vibeke Rischel og direktør Inge Kristensen fra PS! er inviteret til at fortælle om arbejdet med at forbedre kvalitet og patientsikkerhed i primærsektoren i Danmark. Sessionen har overskriften “Improving safety and quality in community care across Denmark”.

I sessionen vil  indsatser og resultater fra flere års arbejde med kommunale enheder om kvalitet og patientsikkerhed blive præsenteret. I årtier har indsatsen for at forbedre kvaliteten og patientsikkerheden været fokuseret på akut pleje, men i takt med at mere og mere behandling og pleje finder sted uden for hospitalerne, er arbejdet med at forbedre kvalitet og patientsikkerhed på plejecentre, rehabiliteringstilbud, på bosteder og i hjemmeplejen mv. taget til.

I 2014 påbegyndte Danmark en rejse for at forbedre medicinsikkerheden og reducere fald, tryksår og infektioner på plejehjem og hjemmebaseret pleje. Resultaterne er bemærkelsesværdige: en række enheder har opnået mere end 300 dage mellem medicineringsfejl og tryksår, og det systematiske kvalitetsarbejde er nået langt. Programmerne er nu udvidet og dækker et stort spektrum af enheder, der yder social- og sundhedspleje, rehabilitering og andre ydelser, og og forbedringsteams er bemandet med en række forskellige faglige discipliner. I sessionen vil der være konkrete eksempler fra nogle af de mange enheder, der har nået flotte resultater gennem tiderne.

Sessionen finder sted onsdag den 22. juni kl. 13.15-14.30.

20 % rabat på International Forum i Gøteborg
Alle danskere kan få 20 % rabat på deltagelse i International Forum 2022’s dag 2 og 3, som afholdes i Gøteborg. For at få rabatten på 20 % skal du tilmelde dig på følgende måde:

  • Gå til denne side og start tilmelding
  • Vælg attendee type: Forum20
  • Indtast verifikationskode: together20
  • Angiv hvilken organisation, du har fået koden fra: Danish Society for Patient Safety (PS!)
  • Færdiggør din tilmelding

Vi anbefaler, at du inden tilmelding læser “step by step” booking guiden.

Step by step booking guide

Kan jeg også opnå 20% rabat på konferencens 1. dag (mandag)?
Rabatten på 20% kan kun anvendes på konferencens 2. og 3. dag (tirsdag og onsdag). Hvis man ønsker at deltage alle tre dage, skal man lægge beløbet for dag 1 oveni. Man kan sagtens booke alle dagene samlet – systemet skal nok regne rabatten for de to dage med og vise den samlede pris.

Pris for deltagelse på konferencen
Prisen for at deltage i konferencen afhænger af, om du deltager én dag, to dage eller tre dage.

  • Dag 1 (mandag) den 20. juni koster £534.37 (4.776,39 kr.)
  • 2 dags konference (tirsdag og onsdag) med 20% rabat koster £844.16 (7.547,42 kr.)
  • 3 dags konference (mandag, tirsdag og onsdag) med 20% rabat koster £844.16 (7.547,42 kr.) plus £534.37 (4.777,67kr.) dvs. i alt £1,378.53 (12.323,58 kr.)

Fungerer koden ikke, kan du kontakte BMJ’s kundeservice på denne mail: events@bmj.com.

28. januar 2022

Nyheder